Personal

Det är oss du träffar hos Hofors Veterinärpraktik.

Frida Norrvik, Leg Veterinär

Frida Norrvik

Leg. Veterinär / Chefsveterinär 

Frida tog sin veterinärlegitimation 2011 och arbetade de följande åren på en smådjursklinik i Härnösand och på Djursjukhuset Albano i Danderyd. Under 2014 flyttade Frida tillbaka hem till Hofors igen och började arbeta på Anicura Falu Djursjukhus. Frida blev specialist i hundens och kattens sjukdomar 2017 och har sedan hösten 2017 arbetat på Hofors Veterinärpraktik ett par dagar i veckan. Hon är särskilt intresserad av ögonsjukdomar och kirurgi. 2023 blev Frida auktoriserad ögonlysare.

Pernilla Mähler, Leg, Djursjukskötare

Pernilla Mähler

Leg. Djursjukskötare / Klinikchef

Pernilla började arbeta som djurvårdare på Hofors veterinärpraktik 2008 men flyttade 2011 till Göteborg för att påbörja en anställning hos Djurklinikerna.se. Under 2013 flyttade Pernilla tillbaka hem till Hofors igen och började arbeta på både Hofors veterinärpraktik och Falu djursjukhus. Följande år, 2014, fick Pernilla sin legitimation som djursjukvårdare. Sedan 2017 driver Pernilla Hofors veterinärpraktik och idag arbetar hon enbart på kliniken. Pernilla bor i Hofors tillsammans med sambo, två barn, en hund och tre katter

Tove Reid, Leg. Veterinär

Tove Reid

Leg. Veterinär / Verksamhetschef

Tove började sin anställning hos oss på Hofors Veterinärpraktik under 2019. Innan det jobbade hon som veterinär hos Evidensia. Hennes största intresseområden är kirurgi och ultraljud. Tove har som målsättning att hela tiden utvecklas och bredda sina kunskaper inom alla områden av veterinäryrket.

Maria Westlund, Leg. Veterinär

Maria Westlund

Leg. Veterinär 

Maria har arbetat som konsult hos oss sedan 2018. Hennes främsta intresseområden är hudsjukdomar och medicinska utredningar. 

Ninni Allard, Leg. Djursjukskötare

Ninni Allard

Leg. Djursjukskötare

Ninni började arbeta hos oss 2022 och jobbar på klinikens alla avdelningar. Hon har tidigare arbetat på Falu djursjukhus, Hedemora smådjurspraktik samt Vettris i Falun. 

 

 

Therese Weidenstolpe, Djurvårdare

Therese Weidenstolpe

Djurvårdare nivå 3

Therese gick en djurvårdarutbildning 2016 och har sedan dess jobbat med djur. Hon har jobbat hos oss sen våren 2019. Nu har hon vidareutbildat sig och jobbar som djurvårdare på nivå 3 och är på klinikens alla avdelningar. Tillsammans med vår djurvårdare Linnéa har hon även gått en chipmärkningskurs. Hon bor i Hofors med sin hund Flame.

Linnea Lindström, Djurvårdare

Linnea Lindström

Djurvårdare nivå 2

Linnea började jobba hos oss i April 2021 som djurvårdare. Vintern 2021 gick hon en grundkurs i läkemedelshantering och jobbar nu på nivå 2, därefter har hon även gått en chipmärkningskurs. Hon arbetar på de flesta avdelningarna på kliniken, men främst polikliniken. Hon bor i Hofors med sin sambo och fyra katter.